Blog

Destination Wedding in Assisi, Italië

destination wedding umbria, italy

Dit verhaal begint én eindigt in Italië. Van de eerste kennismaking in de knusse straatjes in de Romeinse wijk Trastevere naar de bezegeling van de liefde op de glooiende heuvels van Umbrië. Een verhaal van Brabant en Down Under. Van Edwin en Coco. 

Een self made man uit Vessem en een al even ondernemende Aussie. Edwin en Coco vormen samen de definitie van work hard, play hard. Van kwaliteit van leven. En vooral niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen die zich tot hun kring van intimi mag rekenen.

Het resultaat was een driedaags pandemonium van plezier tegen een schitterend decor van een sunkissed Italiaanse landschap nabij Assisi en prachtig gedekte tafels met nog prachtigere wijnen.

“Wij zijn hier bij elkaar omdat ik van je houd. Ik bewonder je, lach met je, huil met je en wil de rest van mijn leven met je delen”, zei Edwin op die fabelachtige dag. “Ik beloof dat ik dat altijd zal blijven doen en je zal behandelen als mijn meest waardevolle bezit. Ik zal de rest van je leven voor je zorgen en beschermen. Ik zal je geruststellen en alles doen om jou gelukkig te maken. Zodat je naar bed gaat en opstaat met een glimlach.”

“En ik beloof je dat ik onze romance voor altijd van de eerste tot de laatste dag zal herinneren. Van ons officiële huwelijk in Rome, de getting ready in Ibiza, Rome, Bali, Melbourne, Christchurch, Queenstown, Tulum, Umbrië, Piëmonte, München, Winchester, Madrid, New York, Madrid, Ibiza, Londen, Ischgl, Melbourne, Sydney, Byron Bay, Broome, South Island, Christchurch, Madrid, Manchester, Dubai, Kaapstad, Franschhoek, Stellenbosch, Madrid, Vessem, Madrid, Vessem, Kopenhagen, Amsterdam en Rome, waar ik je ontmoette op die donderdag en in één klap smoorverliefd werd. We’re a good team.”

Gelukkig zijn wij dat samen ook. En zullen wij die drie dagen evenmin ooit vergeten. Van de intieme wijnproeverij op de avond voor de grote dag, naar de full monty bruiloft zelf en niet te vergeten de poolparty de dag na de bruiloft. Compleet met bloody mary’s, een fles of 200 herstelbier en een enkeltje zwembad voor everyone involved. Het was van voor naar achter één groot feest. En dit maakten we ervan:

Fotografie: BestMen Weddings, Jesse van Kalmthout en Leonard Walpot

Locatie: via weddingplanner Inge van Trouwen Italië

Weddingplanning: Inge & Ingeborg, Trouwen Italië

Video: Pedro & Nuno, MariaImaginaria